Actualitat blanc-i-blava

Sánchez Llibre marxa de vacances sense resoldre el "cas Luis García"

El president de l'Espanyol se'n va de vacances, però s'emporta deures per fer. I és que encara s'ha d'acabar de tancar algun fitxatge i s'ha de resoldre el "cas Luis García". Daniel Sánchez Llibre ha mirat de tranquil·litzar Valverde, però no li ha pogut garantir que Luis García es quedi.

Actualitzat
El president comença vacances. Sánchez Llibre ha passat a acomiadar-se dels jugadors i a donar un missatge a Valverde. A finals d'aquesta setmana, el Txingurri tindrà la plantilla perfilada: fitxatges, si n'hi ha, i els jugadors del filial que es queden. I ja es veurà què passa amb Luis García. L'Espanyol no tanca del tot la porta a la possible venda del davanter asturià.

Luis García i Ivan de la Peña, amb lesions musculars del partit contra el Vila-real, juntament amb Pandiani, també tocat, són els grans dubtes per viatjar demà a Grècia. No és estrany que Valverde s'hagi passat una bona estona parlant amb el metge. En els malabarismes per fer la llista de la gira grega, el tècnic ha de decidir quins jugadors del filial s'emporta. El juvenil López de Lerma té molts números.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut