Actualitat blanc-i-blava

Sánchez Llibre dóna un notable a l'equip i prioritza assegurar la continuïtat de Luis García

Daniel Sánchez Llibre ha fet balanç de la temporada i ha aprofitat per fer una mica de sang de la situació que viu el Barça. El president de l'Espanyol ha posat un notable a la temporada de l'Espanyol. S'ha complert l'objectiu inicial de no passar angúnies a la Lliga, s'ha fet un paper excel·lent a la UEFA i s'ha privat el Barça de guanyar la Lliga, que això, per a molts periquitos computa gairebé com un títol. A més, la campanya de la UEFA ha reportat uns ingressos de prop de sis milions d'euros i s'ha arribat a la xifra de 25.600 socis. És a dir, aquest any hi ha hagut més de 2.000 altes.

Actualitzat

El president de l'Espanyol ha qualificat el moment actual com el millor de la història del club. Diu que econòmicament, patrimonialment i esportivament el club travessa un moment dolç. La temporada finalitzat amb 25.600 socis i la UEFA ha aportat uns ingressos extra inesperats.

El club ja planifica la pròxima temporada. Sánchez Llibre diu que es reforçarà l'equip, però reconeix que potser hi haurà vendes. Ha explicat que els fitxatges de Clemente Rodríguez i Valdo estan a punt de tancar-se, que també volen fitxar un migcampista, que Luis García difícilment marxarà tot i l'interès del València i que Jônatas es queda. Pel que fa al futur del porer Gorka Iraizoz, el president admet una oferta de l'Athletic de Bilbao que considera insuficient. El club ha explicat que si finalment Gorka marxa, fitxaran un segon porter, ja que Kiko Casilla ha arribat per ser el tercer porter. Pel que fa a la possibilitat que la UEFA convidi l'Espanyol a disputar la Copa de la UEFA de la temporada que ve, el president s'ha mostrat molt pessimista.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut