Actualitat blanc-i-blava

Sánchez Llibre assegura que la setmana que ve hi haurà algun fitxatge

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha assegurat aquest matí que el club espanyolista farà algun fitxatge la setmana entrant, i ha remarcat que les posicions a reforçar són els dos laterals de la defensa i el centre del camp. El president blanc-i-blau ha demanat paciència davant la falta de reforços: "Tenim tot juliol i agost per fitxar." El màxim dirigent del club català ha recordat que s'ha de deixar a l'àrea esportiva que faci la seva feina.

Sánchez Llibre, que ha assegurat que li agrada molt la filosofia de Paco Herrera, ha matisat que el que no faran és "fitxar per fitxar", tot i que voldrien tenir el 95% de la plantilla tancada abans de la pretemporada. Sánchez Llibre ha descartat que l'Espanyol estigui interessat en el barcelonista Damià Abella. "És un bon jugador, però és una operació impossible perquè ja sabeu la història que tenim en els últims anys amb el Barcelona i negociar amb segons qui és molt difícil. No és un esment a la institució o a l'afició, que em mereixen tot el respecte, sinó a una persona concreta", ha dit.


Finalment, el dirigent català ha indicat que el nou camp de Cornellà-el Prat no es podrà inaugurar fins a finals del primer semestre del 2008. Totes aquestes declaracions les ha fet durant la 10a edició de la Mongetada d'Argentona, que ha reunit uns 500 aficionats pericos.