Espanyol

Sánchez Flores: "L'Alabès serà un rival molt complicat i ens obligarà a una intensitat màxima"

El tècnic de l'Espanyol ha assegurat en roda de premsa que necessiten despertar-se de la letargia golejadora dels últims partits si volen treure un resultat positiu a Mendizorrotza

David CarballoActualitzat

Quique Sánchez Flores ha assegurat en la roda de premsa abans de viatjar cap a Vitòria que l'Alabès serà un rival molt complicat i que els obligarà a jugar amb la màxima intensitat si volen treure un resultat positiu de Mendizorrotza. "L'Alabès ens obligarà a una intensitat màxima. Sortiran potents, serà un partit de duels, d'intensitat, de segones jugades, de tots aquests detalls que et fan guanyar o perdre un partit. Mai hem negat la intensitat i aquests jugadors són molt professionals i sempre fan el màxim esforç", ha explicat. 

"Hem viscut molts partits així. Ens enfrontem a un rival incòmode, difícil, que juga bé en bloc i de forma col·lectiva. A més ve de guanyar l'últim partit de lliga fora de casa i hi haurà una atmosfera molt carregada. Hi haurà tots els condicionants que a nosaltres ens han de motivar. Serà un partit molt difícil, haurem de treballar-lo molt si volem treure un bon resultat. Treballem per tornar a ser competitius", ha afegit.

El tècnic de l'Espanyol ha demanat als seus jugadors que tinguin més profunditat ofensiva per acabar amb la sequera golejadora de les últimes jornades. "Estem intentant que l'equip es desperti de la letargia de gols, és evident. Si bé estem progressant en alguns camps, ens falta tenir una mica més de profunditat i d'amplitud ofensiva", ha analitzat.

Sánchez Flores ha confirmat que Leo Baptistao encara no està recuperat d'una sobrecàrrega muscular i que Marc Roca, tot i estar convocat, no està per jugar els 90 minuts i que no pensa assumir riscos. Finalment, l'entrenador espanyolista ha lloat les qualitats del futbolista del filial Melendo, una de les grans novetats de la convocatòria. "Melendo és un futbolista molt tècnic, capaç de fer-nos mantenir millor la pilota. Pot jugar per dins i per fora en totes les posicions del mig del camp. És un jugador molt interessant que ens fa jugar millor. Té poques pèrdues de pilota, està molt centrat i es mereixia venir", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut