Espanyol

Sánchez Flores: "Estic segur que Caicedo se superarà a la segona volta"

L'entrenador blanc-i-blau ha inclòs el davanter equatorià a la convocatòria per al Màlaga però diu que s'haurà de guanyar els minuts

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per donar explicacions de com planteja el partit de Lliga contra el Màlaga. Ara bé, després d'una llarga estona parlant de noms de jugadors, finalment ha hagut de ser el mateix entrenador blanc-i-blau qui recordés als periodistes que només falten 24 hores per al complicat partit de La Rosaleda.

El nom més repetit a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque ha estat el de Felipe Caicedo. Sobre l'equatorià, Quique té molt clar que si es queda a l'Espanyol és per sumar: "S'ha entrenat amb el grup amb normalitat i l'he vist físicament bé", dos arguments definitius per fer-lo entrar a la convocatòria. Ara bé, el tècnic perico tampoc garanteix que disposi de minuts, almenys a l'enfrontament contra el Màlaga: "Porta tres setmanes sense jugar i això condiciona." Però encara queda molta competició i està convençut que la millor versió de Caicedo tornarà: "Hem d'esperar a veure; sempre tenim les màximes expectatives amb els nostres jugadors. Estic convençut que se superarà a la segona volta".

Els altres noms destacats han estat els dels joves del filial Aaron, Marc Navarro i Melendo, que, en les oportunitats que han tingut, han demostrat un excel·lent estat de forma i prou talent per disputar minuts als jugadors més habituals. Això sí, per esprémer el seu millor futbol, Quique reclama que "ara toca deixar-los tranquils perquè treballin. Que creixin amb naturalitat i que es facin un lloc. Tenen un cervell molt ben moblat, cosa que no és fàcil a la seva edat". Una virtut que l'entrenador adverteix que, jugant a l'elit del futbol, es pot perdre amb facilitat.

Sobre l'arribada en fals de Sergio García en el passat mercat d'hivern, Sánchez Flores vol donar el cas per tancat: "Hem fet tot el que estava a les nostres mans per fitxar-lo. Pensàvem que seria més fàcil però ara ens toca esperar el moment. Estem tranquils i seguim confiant en tot el grup".

L'absència de Leo Baptistao, que no acaba de fer net de la seva lesió als tendons, comença a generar preocupació, i és que l'eix atacant perico el troba a faltar. En tot cas, el seu retorn segueix sent una incògnita: "És difícil saber què li passa. Està sent molt més complex del què imaginàvem. No podem assegurar els terminis de recuperació"

A les acaballes de la roda de premsa, i a petició del mateix entrenador, Quique Sánchez Flores ha parlat sobre el Màlaga; el veu com un "equip complicat i amb jugadors que et poden canviar un partit en qualsevol moment. No ens deixaran jugar còmodes. Moltes pilotes dividides i duels personals. Ens trobarem un equip necessitat".

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut