Espanyol

Sánchez Flores: "Estem desitjant que arribi el pròxim partit perquè volem jugar d'una altra manera"

L'Espanyol s'enfronta demà a casa contra el Vila-real (18.30). En l'anterior jornada, l'equip blanc-i-blau va empatar al camp del Celta

Actualitzat

El tècnic de l'Espanyol espera trobar un canvi de rumb a la situació actual de l'equip: "Aspirem a millorar, no estem contents. No hem trobat l'equilibri, la regularitat que busquem. Encara queda molta Lliga, buscarem i treballarem fort cada dia"

Considera que és difícil saber què farà el Vila-real, per tant, l'objectiu és trobar-se a si mateixos per fer un bon partit i obtenir un resultat satisfactori.

No hi ha secrets: "Hem de treballar, recordar, indagar en el que podem fer perquè torni a aparèixer la versió de nosaltres mateixos que vam tenir l'any passat".

Trobar el Sant Grial és l'objectiu de Sánchez Fores, aquells dos-tres partits que els donin la seguretat necessària per arrencar, però s'està demorant: "Aquesta lliga va d'això, qui troba aquesta ratxa de partits està satisfet i esperançat. I el que no acaba d'arrancar, viu com nosaltres, en un lloc que ni ens correspon ni ens agrada"

Conscient que el partit amb el Celta de l'anterior jornada de Lliga no li va agradar a ningú, es queden amb la part bona i estan esperançats en el partit de demà contra el Vila-real: "Estem desitjant que arribi el pròxim partit perquè volem jugar d'una altra manera".

 

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut