CJ McCollum, el gran heroi de la nit, celebra el triomf dels Miami Heat sobre els San Antonio Spurs
Bàsquet

San Antonio Spurs i Utah Jazz perden en els últims segons

Els Spurs cauen a Portland (111-110) i els Jazz ensopeguen a Miami (103-102) tot i que manaven en el marcador a falta de 10 segons

Actualitzat

Derrotes cruels i molt similars per als San Antonio Spurs i els Utah Jazz, els equips amb representació catalana que han participat en l'última jornada de l'NBA.

Els Spurs de Pau Gasol han caigut a la pista dels Portland Trail Blazers (111-110) en un partit que tenien guanyat 6 segons abans del final, però la cistella definitiva de CJ McCollum ha impedit als texans aconseguir el seu 28è triomf de la temporada. Gasol ha fregat el doble doble, anotant 16 punts i capturant 9 rebots, a més de repartir 5 assistències. LaMarcus Aldridge ha anotat 30 punts i Manu Ginóbili ha festejat els seus 40 anys amb 26 punts més per als Spurs, però l'heroi del partit ha estat McCollum, que, a més de la cistella decisiva, ha aportat 25 punts per als Blazers.

No li han anat millor les coses als Utah Jazz en la seva visita a la pista dels Miami Heat (103-102). De fet, el guió ha estat calcat: els Jazz dominaven en el marcador en els instants finals, però Josh Richardson ha fet a falta de 5 segons la cistella definitiva per als de Florida. Donovan Mitchell, màxim anotador del partit (27 punts), ha intentat una cistella desesperada per als Jazz sobre la botzina, però no se n'ha sortit. Ricky Rubio ha contribuït al compte dels Jazz amb 5 punts, 4 rebots i 6 assistències.     

Resultats de la jornada:

Miami Heat               103        Utah Jazz              102

Dallas Mavericks          96        New York Knicks        100

Phoenix Suns             114        Oklahoma City Thunder  100

Portland Trail Blazers   111        San Antonio Spurs      110

Los Angeles Lakers       132        Atlanta Hawks          113

ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut