Samuel Umtiti, en una imatge d'arxiu amb la selecció francesa (Reuters)
Samuel Umtiti, en una imatge d'arxiu amb la selecció francesa (Reuters)
Barça

Samuel Umtiti creu que guanyar la Copa del Rei és un balanç poc lluït per al FC Barcelona

El central creu que un equip de la importància del Barça ha de guanyar la Lliga o la Lliga de Campions

Actualitzat

Samuel Umiti ha considerat "irregular" la temporada del FC Barcelona i ha reconegut que la Copa del Rei és un bagatge escàs per a "un equip tan gran". El central blaugrana ha fet aquestes declaracions en una entrevista que publica el diari francès "L'Équipe".

Umtiti ha afirmat que "en un equip tan gran, amb jugadors tan bons, hem de guanyar els títols més importants com la Lliga o la Lliga de Campions. Tot i això, el central francès ha explicat que la Copa del Rei "és un títol, i cada títol importa".

El jove futbolista de 23 anys creu que la irregularitat de l'equip aquesta temporada, plena "d'alts i baixos", els ha fet cedir davant d'un rival, el Reial Madrid, que "encadenava victòries". Umtiti, a qui Luis Enrique "feia progressar", espera "amb impaciència poder parlar amb Ernesto Valverde i entrenar a les seves ordres".

El central també ha destacat la importància d'entrenar amb el trident que formen Messi, Neymar i Luis Suárez: "Els tres tenen una manera diferent de jugar i això em permet millorar en anticipació, en els duels i la forma d'afrontar els cara a cara".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut