Actualitat blaugrana

Samuel Eto'o es converteix en jugador comunitari després de jurar la Constitució

Samuel Eto'o ha deixat d'ocupar plaça d'extracomuntari. El davanter camerunès va jurar aquest dimecres la Constitució espanyola, segons va informar el Barça a la seva pàgina web. L'acte es va fer de forma molt discreta, fora de micròfons i de càmeres. El jugador fa onze anys i dos mesos que és a Europa i a partir d'ara jugarà com a comunitari, tan bon punt el Barça comuniqui la nacionalització d'Eto'o a la Federació Espanyola i a la Lliga de Futbol Professional.

Actualitzat

D'aquesta forma, a hores d'ara el Barça només té un jugador extracomunitari, l'ivorià Touré Yaya. Aquesta mateixa temporada també han jurat la Constitució Ronaldinho i Giovani dos Santos.

Rijkaard espera els internacionals

A l'espera de l'arribada dels internacionals, Frank Rijkaard prepara, pràcticament en família, el partit de dissabte a Vila-real. En la sessió d'aquest dimecres, els jugadors del primer equip es van entrenar al costat dels del filial. El tècnic blaugrana començarà a comptar amb alguns dels internacionals a partir de dijous. Els últims d'arribar seran Ronaldinho i Giovani dos Santos. La màxima preocupació a l'entorn blaugrana és que tots els efectius tornin sense lesionar-se.

Anar al contingut