Jorge Sampaoli, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Leicester (EFE)
Lliga de Campions

Sampaoli demana recuperar la millor versió del Sevilla per eliminar el Leicester i certificar el pas als quarts de la Champions

El tècnic argentí del Sevilla espera que el seu equip pugui defensar amb èxit el 2 a 1 d'avantatge de l'anada al Pizjuán i passar a uns quarts de final de la màxima competició continental per primera vegada des de la temporada 1957-1958

Actualitzat

Jorge Sampaoli, entrenador del Sevilla, ha assegurat aquest dilluns que el conjunt andalús està davant "una oportunitat històrica", ja que pot classificar-se per primera vegada des de 1958 per als quarts de final de la màxima competició continental.
   
El Sevilla, que va caure davant de Fenerbahce i CSKA de Moscou en vuitens de la Lliga de Campions en 2008 i 2010, defensa al King Power Stadium de Leicester el 2-1 aconseguit en l'anada al Ramón Sánchez Pizjuán per certificar el pas entre els vuit millors d'Europa. Un duel que TV3 oferirà aquest dimarts en directe.

"Tenim la possibilitat d'estar entre els vuit millors equips del món, és una oportunitat històrica. El duel de demà és important i espero que sigui un premi per a tots", ha admès Sampaoli en roda de premsa.

El conjunt andalús va accedir a vuitens de la Champions com a segon classificat del Grup H, només per darrere de Juventus. Els de Nervión confien en passar a uns quarts de final de la màxima competició continental per primera vegada des de 1957/1958, quan ho van fer sota l'antic format de la Copa d'Europa.
   
"Cal estar tranquils i recuperar la nostra millor versió, reconstruir la imatge de l'equip que ens va fer demostrar que estem competint a la Lliga, sempre amb el criteri i la seguretat que podem passar de ronda", ha afirmat Sampaoli després de ser preguntat per l'actual moment del seu equip, que encadena dos empats consecutius, davant l'Alabès (1-1) i el Leganés (1-1).
   
"Aquest tipus de davallades futbolístiques les pateixen tots els equips. El duel de diumenge (davant el Leganés) no va ser dels millors, però avui tenim l'obligació de ser els millors, de demostrar que som l'equip que està lluitant el campionat a Reial Madrid i Barcelona. Hem de demostrar la nostra millor versió perquè si no ens costarà", ha insistit el preparador argentí.
 

Anar al contingut