Lliga de Campions

Sampaoli assegura que el Sevilla no sortirà a especular amb l'empat contra la Juventus

El conjunt italià, que amb un punt també s'assegura la classificació matemàtica per als vuitens de final, afrontarà la visita al Sánchez Pizjuán amb les baixes importants de Benatia, Pjaca, Barzagli, Dybala i Gonzalo Higuaín

Actualitzat

El Sevilla ha preparat sota la pluja el partit d'aquest dimarts contra la Juventus, en què pot certificar la seva classificació matemàtica per als vuitens de final de la Lliga de Campions. L'equip andalús, que lidera el grup amb 10 punts de 12 possibles, en té prou amb un empat per certificar la classificació, i amb una victòria s'asseguraria la primera plaça del grup.

La Juventus ha arribat a Sevilla amb les baixes importants de Benatia, Pjaca, Barzagli, Dybala i Gonzalo Higuaín. Des d'Itàlia s'ha especulat amb un possible empat, que classificaria els dos equips, però a Sevilla asseguren que sortiran a guanyar perquè els interessa acabar primers.

El tècnic Jorge Sampaoli ha confirmat en roda de premsa que el seu equip no sortirà a especular amb l'empat contra un rival molt perillós tot i les nombroses absències. "Hem d'afrontar el partit pensant a ser protagonistes. Jugar un partit a l'espera davant un equip tan pacient com la Juve seria no incomodar-los. Davant d'un equip fort d'Europa com la Juventus cal proposar estar a sobre d'ells", ha explicat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut