Futbol

Samir Nasri accelera la seva recuperació i podria jugar contra el Barça

El migcampista del Sevilla evoluciona a bon ritme de la lesió muscular al bíceps femoral de la cama esquerra i el club no el descarta per al partit de diumenge

Ramon AngladaActualitzat

El migcampista francès del Sevilla, Samir Nasri, es va lesionar al bíceps femoral esquerre en la jornada del cap de setmana passat. Nasri ja es va perdre el partit d'aquest dimecres de Champions contra el Dinamo de Zagreb i, tot i que en principi es descartava, podria arribar a temps al partit de diumenge (20.45) contra el Barça al Sánchez Pizjuán.

El Sevilla va determinar que l'abast de la lesió seria d'entre una i dues setmanes, però el físic del jugador francès determinaria el temps de baixa. L'equip andalús i el seu entrenador, Jorge Sampaoli, han afirmat que Nasri "està intentant arribar a l'important partit de diumenge al Sánchez Pizjuán".

Samir Nasri ha fet treball específic fora de la dinàmica de grup durant tota la setmana, i la seva disponibilitat dependrà de la seva evolució. L'equip sevillà ha determinat que "serà qüestió de veure si pot forçar o no, tenint en compte que després de diumenge hi haurà una nova aturada pels partits de seleccions".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut