Sam Sunderland, en acció durant la tercera etapa del Dakar (@dakar)
Ral·li Dakar

Sam Sunderland guanya la tercera etapa del Dakar i recupera el liderat de la classificació general

El pilot britànic ha estat el més ràpid entre les localitats peruanes de Pisco i San Juan de Marcona amb 208 quilòmetres d'enllaç i 296 d'especial i ha desbancat de la primera posició el castellonenc Joan Barreda, que ha tingut problemes de navegació

Actualitzat

Sam Sunderland ha recuperat el liderat de la classificació general del Dakar en motos després d'imposar-se en la tercera etapa, seguit per l'argentí Kevin Benavides i l'australià Toby Price. El pilot britànic ha estat el més ràpid entre les localitats peruanes de Pisco i San Juan de Marcona amb 208 quilòmetres d'enllaç i 296 d'especial i ha desbancat de la primera posició el castellonenc Joan Barreda, que ha tingut problemes de navegació i ha baixat a la quinzena posició a 22 minuts i 45 segons del nou líder de la general.

A la classificació, Sunderland és el nou líder amb 4 minuts i 38 segons d'avantatge sobre Kevin Benavides i 5 minuts exactes respecte el xilè Pablo Quintanilla. El millor català sobre dues rodes és Gerard Farrés, que ha acabat sisè de l'etapa a 5.06 de Sunderland i ocupa la dotzena posició de la classificació a 13 minuts i 31 segons del liderat. Per la seva banda, Laia Sanz ha acabat setzena i ocupa la 18a plaça de la general a 30.28 del primer classificat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut