Dakar

Sam Sunderland, a un pas de guanyar el Dakar en la categoria de motos

El britànic ha augmentat l'avantatge respecte al segon de la classificació quan només falta una etapa per al final del ral·li

Actualitzat

El britànic Sam Sunderland (KTM) ha augmentat aquest divendres el seu avantatge al capdavant de la classificació del ral·li Dakar a la categoria de motos. Joan Barreda (Honda) ha estat proclamat guanyador de l'onzena etapa, tot i que el primer a arribar ha estat el portuguès Paulo Gonçalves (Honda). L'organització del Dakar ha tornat al pilot castellonenc els 3 minuts perduts per culpa d'uns espectadors que li van barrar el pas. Gonçalves ha estat finalment segon, al davant del francès Adrien van Beveren i el català Gerard Farrés (KTM).

Sunderland, que ha evitat arriscar, ha entrat a 7 minuts i 25 segons de Gonçalves, amb 3 minuts i 8 segons d'avantatge respecte el segon de la general, l'austríac Matthias Walkner (KTM). Walkner es troba ara a 33 minuts i 9 segons del líder de la general. Tercer és Farrés a 37:22, gràcies a la penalització d'un minut que ha rebut el quart, Van Beveren. El cinquè lloc l'ocupa Barreda.

Després d'aquesta onzena etapa de 754 quilòmetres, 288 de cronometrats, entre San Juan i Rio Cuarto, el Dakar s'acabarà dissabte amb una etapa cronometrada de 64 quilòmetres i un enllaç de 722 fins al podi a la ciutat de Buenos Aires.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut