ePrix de Nova York
La primera cursa de l'ePrix de Nova York, amb els gratacels de Manhattan al fons (fiaformulae.com)
Motor

Sam Bird guanya la primera cursa de l'ePrix de Fórmula E de Nova York

En absència de Sébastien Buemi, el líder del campionat, Lucas di Grassi aprofita una quarta posició per acostar-se a 20 punts en la classificació

Sam Bird, de l'equip DS Virgin Racing, es va imposar la nit de dissabte en la primera de les dues curses de l'ePrix de Nova York, la vuitena cita del campionat de Fórmula E. El britànic, que va arrencar des de la quarta plaça de la graella de sortida, va aconseguir el seu primer triomf de la temporada en acabar al davant dels francesos de l'equip Techeetah Jean-Éric Vergne i Stéphane Sarrazin, i amb el brasiler Lucas di Grassi (ABT Schaeffler Audi Sport) en la quarta plaça.

Di Grassi va aprofitar l'absència del líder del certamen, el suís Sébastien Buemi (Renault e.Dams), que és a Alemanya disputant amb l'equip Toyota les 6 Hores del Nürburgring del Mundial de resistència. En la classificació, ara se li acosta a només 20 punts quan queden tres carreres per acabar.

En el circuit urbà de Brooklyn, al suís el va substituir el francès Pierre Gasly, que va ser setè.

Aquest diumenge es disputa la segona cursa del cap de setmana, que es podrà seguir per Esport3 a les 19.00.