Allardyce, de 61 anys, que signarà per dos anys amb el conjunt nacional
Futbol

Sam Allardyce, nomenat nou seleccionador d'Anglaterra després de la renúncia de Roy Hodgson

El tècnic, que fins ara entrenava el Sunderland, ha signat per dos anys amb el conjunt nacional. La primera trobada important de l'equip serà un partit de classificació per a la copa del món contra Eslovàquia, el 4 de setembre.

Actualitzat

El fins ara tècnic del Sunderland, Sam Allardyce, és el nou entrenador de la selecció anglesa. El canvi de tècnic ve motivat per la renúncia de Roy Hodgson a la banqueta, després que la selecció anglesa fos derrotada a l'Eurocopa 2016 per Islàndia, contra tot pronòstic. 

La federació anglesa ha fet oficial l'elecció de Allardyce, de 61 anys, que signarà per dos anys amb el conjunt nacional i deixarà la banqueta del Sunderland. El primer partit important que te al calendari la selecció anglesa és un matx de classificació per a la copa del món el 4 de setembre contra Eslovàquia. 

"Em sento extremadament honrat d'haver estat nomenat tècnic d'Anglaterra. No és un secret que aquest és el lloc que sempre havia volgut. Per a mi, és sens dubte la millor feina en el futbol anglès", ha assegurat Allardyce, que s'incorpora immediatament al càrrec. "Faré tot el que pugui per ajudar a Anglaterra i donar al nostre país l'èxit que els aficionats es mereixen. Per sobre de tot, hem de fer que la gent i la nació sencera se senti orgullosa", ha afegit.

Canvi obligat després de l'Eurocopa

El tècnic anglès substitueix el seu compatriota Roy Hodgson, que va decidir deixar el seu càrrec després de la derrota davant Islàndia (2-1) en els vuitens de final de l'Eurocopa 2016 a França. 

Anar al contingut