Sam Allardyce ha estat en el càrrec 67 dies (Reuters)
Futbol internacional

Sam Allardyce, destituït com a seleccionador anglès després de ser esquitxat en un cas de tràfic d'influències

La Federació Anglesa de Futbol l'ha destituït de forma fulminant arran de la publicació al diari anglès "The Telegraph" d'un complet reportatge on se l'involucrava en un suposat cas de tràfic d'influències

Actualitzat

El destituït seleccinador anglès de futbol, Sam Allardyce, ha admès un error d'apreciació en les seves declaracions i entén que amb la seva destitució n'ha pagat les conseqüències. Allardyce va ser destituït aquest dimecres per la federació anglesa per un escàndol destapat pel "Daily Telegraph".

La trajectòria de Sam Allardyce com a seleccionador anglès ha estat un vist i no vist. Després de substituir en el càrrec Roy Hodgson fa un parell de mesos, la Federació Anglesa de Futbol l'ha destituït de forma fulminant arran de la publicació al diari anglès "Daily Telegraph" d'un complet reportatge on se l'involucrava en un suposat cas de tràfic d'influències. El rotatiu ha obtingut una gravació molt comprometedora en què Allardyce es vanta de saber burlar la normativa sobre el mercat de fitxatges amb pràctiques que estan prohibides des del 2008. Aquest dijous el mateix diari publica un segon capítol on implica vuit entrenadors de clubs de la Premier, tot i que no en desvela els noms.

Les proves tan concloents han fet que la FA hagi pres la decisió de prescindir d'Allardyce, que només ha estat en el càrrec 67 dies en els quals només ha dirigit un partit oficial. Ara, la federació anglesa haurà de buscar-li a corre-cuita un substitut que es faci càrrec dels "pross" de cara als partits de la fase de classificació pel mundial de Rússia del 2018.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut