Espanyol

Salva Sevilla: "Vaig sortir al camp sabent que el tècnic confia en mi"

El jugador confessa que està content de tornar a vestir-se de curt després de molt temps sense participar. El migcampista perico, que acaba contracte el 30 de juny, encara no sap quin serà el seu futur

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Salva Sevilla, titular contra el Deportivo, ha explicat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que va sortir al camp sabent que el tècnic té confiança en ell. "Vam parlar abans de la trobada i em van arribar les coses que em va dir", ha dit Sevilla, que s'ha mostrat "content" per tornar a vestir-se de curt.

"Portava molt temps sense participar. Sempre vols sentir-te important i estar al camp per ajudar, perquè el rellevant és l'equip i no jo", ha comentat l'andalús, que ha lamentat que el bloc no pogués passar de l'empat. Salva Sevilla ha insistit que en les dues temporades i mitja que porta a la plantilla s'ha limitat a "treballar en silenci i ser un professional; després, el míster decideix" i ha indicat que "els teòrics titulars no es relaxen perquè saben que el nivell en la plantilla és elevat".

Qüestionat pel seu futur, Sevilla ha recordat que acaba contracte el 30 de juny. "Ningú ha parlat amb mi. No sé què passarà, però no perdré el temps amb aquestes coses ara mateix", ha expressat. 

Pel que fa al rendiment de l'Espanyol contra el Deportivo, Salva Sevilla ha opinat que, en línies generals, "es va fer un bon partit i vam tenir ocasions claríssimes". No obstant això, el blanc-i-blau ha reconegut que, quan van rebre el gol dels gallecs que posava al Dépor al davant "vam marxar una mica del partit".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut