Salva Sevilla ha parlat aquest dimecres en roda de premsa
Espanyol

Salva Sevilla: "Hem de disputar cada partit com si fos una final"

El migcampista de l'Espanyol ha assegurat que han d'afrontar la recta decisiva de la Lliga amb l'objectiu d'assolir la permanència matemàtica i ha advertit del potencial de l'Elx

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Salva Sevilla ha afirmat que en aquesta recta decisiva de Lliga han de "disputar cada partit com si fos una final" ja que ha recordat que l'equip pensa en la permanència matemàtica.

En aquest sentit, l'andalús ha advertit del potencial de l'Elx, el seu pròxim rival a la Lliga: "És un rival directe i no ens posarà les coses fàcils. És molt important, serien tres punts vitals per a nosaltres. A casa ho estàvem fent bé i volem continuar així".

Sergio García s'entrena amb el grup

Sergio García ha confirmat la bona evolució de la seva lesió, una contusió en la musculatura isquiotibial de la cama dreta que va patir contra l'Atlètic de Madrid, i ha treballat amb normalitat amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva.

Llevat d'una sorpresa majúscula al llarg d'aquesta setmana, el capità blanc-i-blau, que es va perdre l'anterior partit de Lliga contra el Deportivo, estarà disponible per al matx contra l'Elx, dilluns que ve, encara que els metges controlaran la seva evolució i comprovaran les seves sensacions en els pròxims dies per descartar complicacions.

D'altra banda, el lateral esquerre Rubén Duarte s'ha reincorporat aquest dimecres als entrenaments a les instal·lacions de Sant Adrià després de concentrar-se amb la selecció espanyola sub-21. Per últim, els internacionals Héctor Moreno i Felipe Caicedo, convocats per Mèxic i l'Equador respectivament, està previst que tornin aquest dijous a la disciplina del conjunt espanyolista.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut