Sergio González, tècnic de l'Espanyol, durant l'entrenament d'aquest dimarts
Espanyol

Salva Sevilla es perdrà el partit de l'Espanyol davant l'Atlètic de Madrid

El migcampista andalús no podrà jugar per una distensió a l'adductor de la cama esquerra, mentre que Hernán Pérez i Fuentes, que estan tocats, sí que podrien arribar-hi a temps

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Salva Sevilla es perdrà el partit d'aquest dissabte (18.15) al camp de l'Atlètic de Madrid per una distensió a l'adductor de la cama esquerra, segons ha informat el club blanc-i-blau.

No és l'únic problema que té el planter dirigit per Sergio González. També Hernán Pérez té molèsties, en el seu cas a la zona lumbar, però s'espera que el paraguaià estigui a punt per al duel del Vicente Calderón. De fet, es preveu que ja es podrà entrenar amb normalitat aquest dimecres, igual que Juan Fuentes, que té un esquinç al turmell esquerre.

Guanyar al Calderón, un "subidón"

Álvaro González ha comparegut en roda de premsa després de l'entrenament i ha afirmat que "guanyar al Vicente Calderón seria un 'subidón' de confiança", després d'haver superat dissabte el Màlaga. "Poder guanyar un equip que lluita per la Lliga i la Champions com és l'Atlètic et fa créixer molt".

El central càntabre afirma que la motivació del vestidor és màxima de cara al partit "després d'haver fet el salt a casa que necessitàvem. Anem a Madrid amb tota la il·lusió del món", ha conclòs. 

 

 

Anar al contingut