Michael Soto li fa una reverènca a Messi
Futbol

Salta al camp per saludar a Messi, ho avisa per Twitter i ho transmet en directe per Periscope

Un invasor del terreny de joc va planificar la seva acció fent servir tot l'engranatge tecnològic possible per aconseguir transmetre en viu la seva trobada amb Messi

Actualitzat

Durant el partit Argentina - Estats Units de la Copa Amèrica de futbol es va veure una invasió de camp per part d'un aficionat. Però no va ser com qualsevol de les que coneixem. Michael Soto, que va acabar saludant Messi abans que s'iniciés la segona meitat del partit, va planificar i retransmetre en directe a les xarxes socials la seva acció d'una manera fins ara mai vista.

Michael Soto sabia el que estava fent, era una acció prèviament planificada. Va avisar a través del seu compte de Twitter que saltaria a la gespa:

 

Abans que decidís córrer el risc de ser detingut, Soto va mantenir els seus seguidors al corrent dels seus plans a Twitter. A partir dels tuits publicats a internet, sembla clar que Soto havia parlat de la seva invasió de camp amb els seus companys abans del partit. Que l'encoratjaven a fer-ho si era prou valent:

 

Soto ho va acabar fent i fins i tot va emetre en directe l'acció a través d'una sessió de Periscope que va gravar un company seu des de la graderia:

 

Anar al contingut