Salom lidera el mundial, amb 14 punts més que Viñales.
Motociclisme

Salom guanya el Gran Premi de la República Txeca i es manté líder del Mundial

El pilot mallorquí de KTM, Luis Salom, ha guanyat el Gran Premi de la República Txeca en una cursa molt igualada en què Rins havia aconseguit la "pole" amb un temps de rècord. El rosinc Maverick Viñales i Jonas Folguer han acompanyat Salom al podi. El mallorquí té 14 punts d'avantatge sobre Viñales en el liderat del Mundial.

Actualitzat
El pilot mallorquí de KTM, Luis Salom, ha guanyat el Gran Premi de la República Txeca en una cursa molt igualada en la qual Rins havia aconseguit la "pole" amb un temps de rècord. El rosinc Maverick Viñales, segon, i Jonas Folguer, tercer, han acompanyat a Salom al podi. El mallorquí té 14 punts d'avantatge sobre Viñales en el lideratge del Mundial.

Les característiques del circuit de Brno pronosticaven una cursa força igualada però no fins al punt de com ha estat. Viñales s'ha posat al capdavant de Rins a la sortida però ja en el primer revolt Salom ha acabat al capdavant, seguit de Rins i Viñales. Durant les primeres voltes hi ha hagut fins a vuit pilots en la línia del davant, fet que ha provocat que es rodés més lent i que no hi hagués escapades. Quan faltaven tretze voltes pel final, Rins i Viñales han començat a fer temps de "pole" però els atacs no han arribat fins a cinc voltes abans que s'acabés la cursa. A les últimes voltes hi ha hagut fins a quatre corredors diferents en el lideratge, però en l'última volta Salom ha aconseguit rodar el més ràpid i Folguer, que ha avançat els pilots d'Estrella Galícia, ha acabat tercer. Maverick Viñales ha entrat segon. Rins, que havia sortit des de la primera posició, ha estat quart, i Àlex Márquez, cinquè.

Amb aquesta victòria en la desena prova del Mundial, Salom continua líder amb 14 punts més que Viñales.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut