Salah ha rebut el premi Puskas al millor gol de l'any
Futbol internacional

Salah s'emporta el premi Puskas al millor gol de la temporada passada

El davanter egipci del Liverpool s'ha emportat un guardó al qual també optaven el blaugrana Leo Messi i el portuguès Cristiano Ronaldo, els dos grans absents de la gala

Actualitzat

El jugador del Liverpool Mohamed Salah ha estat guardonat per la FIFA amb el premi Puskas al millor gol de la temporada passada en la gala del guardó The Best que s'ha fet a Londres. El davanter egipci s'ha emportat un guardó al qual també optaven el blaugrana Leo Messi i el portuguès Cristiano Ronaldo, els dos grans absents de la jornada.

El gol de Salah va ser en un derbi de Mersey, un Liverpool-Everton. És innegable que és un gol de gran qualitat, però no té la plasticitat de les xilenes de Cristiano Ronaldo en un Juve-Madrid o de Gareth Bale a la final de la Champions. Cal recordar que el premi Puskas és per votació popular i ens podem imaginar que bona part de la població d'Egipte fa mesos que vota.

Deschamps, millor entrenador, i Courtois, millor porter

En altres categories, el seleccionador francès Didier Deschamps ha estat guardonat com el millor entrenador després de conduir el seu país al títol mundial a Rússia, superant en la votació al seu compatriota Zinedine Zidane i el seleccionador croat Zlatko Dalic.

Pel que fa al millor porter, el guanyador ha estat el belga Thibaut Courtois, que aquest estiu va fitxar pel Reial Madrid procedent del Chelsea. Courtois s'ha imposat al francès Hugo Lloris (Tottenham) i al danès Kasper Schmeichel (Leicester).

Messi, únic blaugrana al millor equip

Leo Messi ha estat l'únic jugador del Barça inclòs per la FIFA al millor equip de la temporada passada, format per David De Gea a la porteria, Dani Alves, Varane, Sergio Ramos i Marcelo en defensa, Modric, Kanté i Hazard al mig del camp, i Messi, Mbappé i Cristiano Ronaldo a la punta d'atac.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut