Mohamed Salah, en una imatge recent (Reuters)
Futbol

Salah guanya el premi al millor jugador de la Premier League

El davanter egipci protagonitza una temporada de rècord amb el Liverpool, amb 31 gols en la seva primera temporada al club

Actualitzat

Mohamed Salah no para de rebre reconeixements per la gran temporada que està fent en la seva estrena amb el Liverpool. Aquest diumenge ha estat reconegut amb el premi al millor jugador de l'any a la Premier League anglesa.

El davanter egipci, de 25 anys, ja havia estat escollit com el millor jugador de la competició pel sindicat de futbolistes d'Anglaterra i per l'associació de periodistes esportius.

"Van dir que no vaig tenir èxit en la meva primera temporada aquí, i al meu cap sempre tenia la idea de tornar i demostrar que ho podia fer. Estic molt feliç i orgullós de guanyar aquest premi", va comentar Salah en l'entrega, recordant la seva etapa poc exitosa al Chelsea entre el 2014 i el 2016.

Salah, que va arribar aquest estiu a Liverpool procedent de la Roma a canvi de 34 milions d'euros, suma 31 gols a falta d'un partit per acabar el campionat. A més, els "reds" disputaran el 26 de maig la final de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut