Ousmane Dembélé podria reaparèixer abans del que estava previst (Reuters)
Barça

Sakari Orava: "La recuperació de Dembélé és més ràpida del que s'esperava"

Sakari Orava, el doctor finlandès que va operar el jugador francès del Barça del trencament al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra, no ha descartat en declaracions al programa "La Graderia" de la Cadena SER que reaparegui abans dels tres mesos i mig previstos

Actualitzat

Sakari Orava, el doctor finlandès que va operar Ousmané Dembélé del trencament al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra ha explicat en declaracions al programa "La Graderia" de la Cadena SER que el jugador francès del FC Barcelona podria reaparèixer abans del termini previst. Orava no ha descartat que Dembélé pugui tornar als terrenys de joc abans dels tres mesos i mig de recuperació que es van determinar després de l'operació:

"La recuperació és més ràpida del que s'esperava. Ell ja va dir que volia tornar abans del planificat, però no sabem si serà possible. Si podrà jugar contra el Madrid? Pot ser, pot ser, però no t'ho puc assegurar del tot"

Orava també ha detallat els passos que està duent a terme Dembélé per tornar com més aviat millor a la dinàmica de l'equip blaugrana després de lesionar-se el 19 de setembre en un partit de lliga al camp del Getafe:

"Ara està entrenant a la sorra de platja que té el Barça i crec que a mitjans de novembre ja podrà tocar pilota. Si ara hagués de fer algun esforç important, sí hauria risc de recaiguda, però si s'ho pren amb calma, tot hauria d'anar bé"

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut