Fórmula 1

Sainz es mostra content pel resultat als lliures i Alonso, poc optimista de cara a la cursa

Després d'uns tests amb resultats negatius, l'asturià encara amb moltes dubtes el gran premi d'aquest cap de setmana. Contrasta amb l'optimisme de Sainz.

Actualitzat

Els tests a Montemló ja van deixar palès que alguna cosa no funcionava a McLaren. Fernando Alonso ja va avisar que al cotxe encara li faltaven molts canvis per poder ser competitiu i aquest mateix divendres ho ha recordat al Gran Premi d'Austràlia. "Serà un cap de setmana i un inici de temporada molt complicat." 

El pilot asturià ha estat realista amb el rendiment del seu cotxe: "No vendrem la moto a ningú. No arribarem a la primera cursa i tot començarà a funcionar, ni en les pròximes curses anirà bé. Mirarem què podem aprendre aquest cap de setmana, mirarem quantes coses poder millorar des dels tests i intentarem acabar la carrera."

La cara d'aquest inici de temporada, però, és Carlos Sainz. El pilot de Toro Rosso es va mostrar molt content després de les primeres sessions d'entrenaments lliures. Sainz deia això: "He fet la millor volta al traçat de Melbourne". Tot i això, és conscient que no es pot relaxar i ha de mantenir el ritme fins dissabte. "No ens podem relaxar, normalment les coses són més complicades els dissabtes, però és un bon inici. Hem d'estar concentrats i millorar el temps per volta del cotxe."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut