Modolo ja va guanyar la 13a etapa del Giro
Ciclisme

Sacha Modolo s'imposa l'esprint en la 17a etapa del Giro, que no ha provocat canvis a la classificació

L'esprinter italià de l'equip Lampre suma a Lugano la seva segona victòria d'etapa en aquesta edició del Giro en una jornada sense canvis a la classificació general, que lidera un dia més Alberto Contador

David CarballoActualitzat

Sacha Modolo ha guanyat a l'esprint la 17a etapa del Giro, una jornada de transició de 134 quilòmetres de recorregut entre Tirano i Lugano i que no ha provocat canvis en una classificació general que segueix liderada un dia més per Alberto Contador.

L'endemà de disputar-se l'etapa reina amb el pas pel cim del mític Mortirolo, els favorits han pogut recuperar forces en una jornada destinada a acabar a l'esprint. Tot i els intents d'alguns aventurers que han intentat sorprendre el gran grup en els quilòmetres finals com Tom Jelte Slagter, Philipe Gilbert o Luca Paolini, que ha estat neutralitzat just abans de l'últim quilòmetre, la victòria s'ha decidit en una "volatta", l'última abans de l'etapa final a Milà.

El velocista italià de l'equip Lampre ha culminat la bona feina del seu equip i ha estat el més ràpid en els últims metres per sumar el seu segon triomf en aquesta edició superant clarament en l'esprint Giacomo Nizzolo i Luka Mezgec. Aquest dijous es disputarà la 18a etapa, de 170 quilòmetres entre Melide i Verbania amb el pas pel Monte Ologno, de primera categoria, a poc més de 30 quilòmetres per a la meta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut