Carreras
Lluís Carreras estava sense equip des que va deixar el Sabadell.
Futbol

Sabadell i Girona buscaran la primera victòria després de l'empat en el derbi a Montilivi

Després de l'empat a Montilivi de la setmana passada, el Sabadell i el Girona busquen la primera victòria de la temporada. Els vallesans reben tot un Vila-real, en el primer partit a casa, que podran seguir en directe al canal Esport3 a les set de la tarda. Els de Rubi juguen a Guadalajara.

Actualitzat
Després de l'empat a Montilivi de la setmana passada, Sabadell i Girona busquen la primera victòria de la temporada. Els vallesans reben tot un Vila-real, en el primer partit a casa, que podran seguir en directe al canal Esport3 a les set de la tarda. Els de Rubi juguen a Guadalajara.

Duel d'alçada contra el Vila-real, per l'estrena a casa del Sabadell. Lluís Carreras ja ha avisat que introduirà un parell de canvis respecte a l'onze titular que va jugar a Girona. A Montilivi, ja hi va haver sorpresa amb la titularitat de Nauzet a la porteria, en el lloc del veterà De Navas. No ha volgut donar pistes de l'equip que sortirà, però són novetat a la convocatòria Espasandín i Hidalgo, i cauen de la llista Arteaga i Juvenal.

Una de les preocupacions serà l'estat del terreny de joc. Aquest estiu s'ha resembrat la gespa per culpa d'un fong, però el tècnic del Sabadell ha explicat que ha millorat molt.

L'assignatura pendent

El Girona ha viatjat fins a Guadalajara. Precisament, guanyar a fora és la gran assignatura pendent dels blanc-i-vermells. La temporada passada, el primer triomf a domicili va arribar a la jornada 35.

Les grans novetats a l'expedició gironina són Felipe Sanchón i Richy. Cauen Toni Moral i Becerra, amb molèsties, i David Juncà, per decisió tècnica.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut