Bartomeu i Faus
Bartomeu i Faus en una imatge d'arxiu
Futbol

Ruz refusa imputar Josep Maria Bartomeu i Javier Faus pel cas del fitxatge de Neymar

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha decidit no imputar Josep Maria Bartomeu i Javier Faus pel cas del fitxatge de Neymar.

Actualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha rebutjat aquest divendres imputar el president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident econòmic, Javier Faus, en la investigació d'un suposat frau en el fitxatge del davanter brasiler Neymar.

Ruz adopta aquesta decisió en un acte en què, igual que ja va apuntar la Fiscalia, considera que no queda acreditada la participació activa de Bartomeu i Faus en els delictes d'apropiació indeguda en la modalitat de distracció i contra la Hisenda Publica, com es sostenia en l'ampliació de la querella interposada per aquests fets pel soci del Barça Jordi Cases.

Segons el jutge, de l'escrit del querellant "no es dedueix una suficient concreció dels comportaments atribuïts a cada un dels querellats que haurien de fer suposar la seva participació activa en els fets investigats, més enllà de la dada objectiva ja coneguda en la instrucció d'aparèixer com signants dels contractes".

Anar al contingut