Ruyman Hernández ha jugat mitja vida al Las Palmas
Futbol

Ruyman i Simón, les dues noves incorporacions de la Unió Esportiva Llagostera

Més cares noves per al nou Llagostera de la temporada 2014/15, amb l'arribada del defensa Ruyman, procedent del Recreativo, i de l'extrem del Saragossa Robert Simón. Aquestes dues incorporacions completen tota una setmana de cares noves al conjunt blaugrana, que també ha anunciat la renovació de cinc jugadors: Enric Pi, Tito, Jordi Masó, Roger Barnils i Eloi Gila.

Actualitzat

Més cares noves per al nou Llagostera de la temporada 2014/15, amb l'arribada del defensa Ruyman, procedent del Recreativo, i de l'extrem del Saragossa Simón. Aquestes dues incorporacions completen tota una setmana de cares noves al conjunt blaugrana.

Ruyman Hernández arriba del Recreativo i pot jugar en totes les posicions de la defensa. Home de club que només té 27 anys, ha passat mitja vida esportiva al Las Palmas. Per altra banda, pólvora a l'atac. Robert Simón és un jove extrem prometedor que s'ha format esportivament al Badalona. L'últim any va jugar dins la disciplina del Saragossa.

La Unió Esportiva Llagostera continua reforçant-se amb jugadors d'experiència per poder fer una bona temporada a la categoria de plata del futbol espanyol. Aquesta setmana també s'ha presentat Òscar Rico com nou futbolista blaugrana.

D'altra banda, el club del Gironès també ha anunciat la renovació de cinc jugadors: el defensa Enric Pi, els migcampistes Tito, Jordi Masó i Roger Barnils, i el davanter Eloi Gila. El Llagostera ja ha confirmat, de moment, un total de 13 jugadors per la temporada del seu debut a la Segona A.

Anar al contingut