Tommy Robredo ha deixat escapar l'oportunitat de rematar la classificació davant de Rússia (EFE)
Tenis

Rússia remunta contra Espanya en un debut per oblidar de Conchita Martínez com a capitana de la Copa David

El pas dels de Conchita Martínez per Vladivostok semblava un tràmit, però, amb la derrota en dobles d'ahir i la de l'olotí i Andújar d'avui contra Donskoy i Rublev, l'ascens d'Espanya al Grup Mundial de la Copa Davis s'haurà d'esperar

Actualitzat

L'equip espanyol de Copa Davis ha quedat eliminat de la competició. Els de Conchita Martínez, en el seu debut com a capitana, han desaprofitat l'avantatge de dues victòries i han acabat perdent per un sorprenent 3 a 2.

Tommy Robredo ha caigut de manera inesperada davant d'Evgeny Donskoy per 6-3, 5-7, 6-2 i 7-6, en el quart partit de la Copa Davis davant Rússia. Donskoy ha invertit dues hores i mitja per doblegar el tenista olotí en un partit que, "a priori", era clarament favorable a Robredo.

Amb aquesta victòria, l'equip rus igualava el marcador en el global de l'eliminatòria (2-2) i complicava la classificació dels de Conchita Martínez per pujar a la màxima categoria de la competició. La sorpresa i la remuntada russa s'ha confirmat quan el joveníssim Andrei Rublev, de només 17 anys, s'ha imposat a Pablo Andújar per 6-4, 7-6 i 6-3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut