Mundial

Rússia guanya l'Egipte de Salah i es classifica virtualment per als vuitens de final (3-1)

Fathi, en pròpia porteria, Txérixev i Dzyuba han estat els golejadors del conjunt rus, que posa un peu i mig a la següent fase del campionat i deixa els egipcis pràcticament eliminats

Cristina BusquetsActualitzat

La victòria de Rússia davant d'Egipte deixa el combinat amfitrió virtualment a vuitens i en canvi, al de Salah gairebé fora del Mundial. Fathi, en pròpia porteria, Txerixev i Dzyuba han estat els golejadors del conjunt rus. Salah, des del punt de penal, ha fet el gol de l'honor dels egipcis.

A l'estadi de Sant Petersburg, l'amfitriona Rússia s'ha enfrontat a Egipte, que necessitat després de perdre contra l'Uruguai en el primer partit, ha sortit amb Salah, que des de la final de la Champions no havia jugat, com a titular. Trezeguet, per Egipte, ha dirigit una rosca amb intenció que ha sortit fora als quinze minuts. I quatre després, l'ocasió ha estat per Rússia. Obra de Txerixev amb un xut alt des de la frontal. No ha estat fins el minut 41 quan s'ha vist la primera ocasió de l'estrella d'Egipte, Salah. Bona jugada individual, amb un gir sobre ell mateix però el seu xut ha sortit fora per poc.

El descans ha servit perquè Rússia sortís amb les piles carregades. En només tres minuts de la represa han trobat el gol. El porter El-Shenawy ha allunyat amb els punys una pilota dins de l'àrea. El refús l'ha connectat Zobnin i el seu xut ha acabat desviat per Fathi que s'ha fet un autogol. En el 59, qui ha aparegut ha estat Txerixev. El jugador del Vila-real ha connectat una maniobra de Fernandes per fer el tercer gol en el seu còmput individual, igualant Cristiano com a màxim golejador. I dos minuts més tard, Dzyuba ha fet el tercer. Un llançament de falta llunyà ha arribat fins l'àrea del conjunt egipci i Dzyuba ha finalitzat de manera excel·lent com a bon davanter centre.

En rebre el tercer, Egipte ha començat a pressionar molt. En aquest assetjament a l'àrea del conjunt amfitrió hi ha hagut una agafada de Zognin a Salah. S'ha hagut de recórrer al VAR perquè determinés que havia estat dins de l'àrea i l'àrbitre ha assenyalat penal. Salah, des dels onze metres, ha escurçat distàncies en el minut 73. El gol ha donat ales a Egipte que no ha trobat la manera de tornar a marcar davant d'una Rússia confiada i que te peu i mig a vuitens.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut