Shved defensa l'entrada a cistella de Papanikolau (EFE)
Bàsquet

Rússia i Sèrbia es desfan de Grècia i Itàlia i completen les semifinals de l'Eurobasket

Els russos s'han imposat a Grècia gràcies a l'encert d'Alexei Shved (69-74) i els serbis no han tingut problemes per desfer-se d'Itàlia (67-83)

Actualitzat

Rússia s'ha classificat per a les semifinals de l'Eurobasket després d'imposar-se a Grècia per 69 a 74. Els grecs han portat gairebé sempre la iniciativa en el marcador gràcies a la bona direcció de Nick Calathes i al descans s'ha arribat amb un resultat de 37 a 31. En la represa, els russos han reaccionat gràcies a l'encert d'Alexei Shved, que ha anotat 13 punts en el tercer quart i ha acabat com a màxim anotador amb 26.

En un tram final molt igualat, Grècia ha acusat el desgast físic i Rússia ha acabat certificant la victòria i la classificació. El seu pròxim rival en semifinals serà Sèrbia, que en l'últim enfrontament de quarts de final s'ha imposat clarament a Itàlia (67-83). 

L'altra semifinal, que es disputarà aquest dijous, enfrontarà la selecció espanyola, vigent campiona d'Europa, contra l'Eslovènia liderada pel jove talent de només 18 anys Luka Doncic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut