Atletisme

Rússia desqualifica cinc marxadors, entre ells quatre campions olímpics i mundials, per dopatge

La desqualificació podria fer que el madrileny Jose Ángel García Bragado, que té 45 anys i segueix actiu, passi a ser plata en el mundial de Berlin del 2009, on va quedar tercer en una prova guanyada pel rus Serguei Kirdiapkin

Actualitzat

Escàndol a la marxa atlètica russa. L'agència antidoptage de Rússia, la RUSADA, ha anunciat avui la desqualificació per dopatge de cinc campions mundials i olímpics. Això podria fer que el madrileny Jose Ángel García Bragado, que té 45 anys i segueix actiu, passi a ser plata en el mundial de Berlín del 2009, per la desqualificació per 3 anys i 2 mesos del rus Serguei Kirdiapkin, que aquell dia va guanyar la prova dels 50 quilòmetres i García Bragado va ser tercer.

Els altres atletes russos suspesos per dopatge són Olga Kaniskina, campiona olímpica i tres vegades campiona mundial, suspesa per 3 anys i 2 mesos; Serguei Bakulin, campió mundial, supès per 3 anys i 2 mesos; i Valeri Bortxin, campió olímpic i doble campió mundial, supès per 8 anys. Vladímir Kanaikin, bronze al mundial del 2011, ha estat supès de per vida.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut