Smólov celebra el segon gol de Rússia davant Nova Zelanda (Reuters)

Rússia derrota Nova Zelanda (2-0) en el partit inaugural de la Copa Confederacions

Rússia, l'amfitriona, ha superat la dèbil Nova Zelanda en el primer partit d'un torneig que servirà d'assaig per al Mundial de Rússia del 2018

Rússia ha superat Nova Zelanda per 2-0 en el partit inaugural de la Copa Confederacions al Sant Petersburg Arena. Els locals han dominat clarament davant d'un fluix rival que s'ha centrat a defensar-se buscant alguna opció en atac a pilota aturada.

Davant la presència a la llotja del president rus, Vladímir Putin, i del president de la FIFA Gianni Infantino, Rússia ha sortit decidida a resoldre per la via ràpida, amb dues oportunitats clares en els primers 10 minuts. El primer gol, però, no ha arribat fins al minut 31.

Gluixakov ha enviat la pilota al pal superant per dalt la sortida de Marinovic, i Boxall, intentant allunyar el perill, ha marcat en pròpia porta. En la segona part, el porter de Nova Zelanda, que milita en un club de la quarta divisió alemanya, ha fet bones aturades abans d'encaixar un nou gol, obra de Smólov en el minut 69.

Aquest diumenge, en la segona jornada, Portugal s'enfrontarà a Mèxic i el Camerun, a Xile.