Westbrook guia els Thunders cap a la classificació a base de triples dobles (Reuters)
Bàsquet

Russell Westbrook obté el seu desè triple doble de la temporada

Els grans posen la directa cap als "play-offs" de l'NBA. Els campions, San Antonio Spurs, s'han rescabalat de la derrota a Nova York superant els Atlanta Hawks, líders de l'Est, a casa seva (95-114). Els Oklahoma City Thunder, sense Durant ni Ibaka, continuen lluitant també per ser a les eliminatòries

Actualitzat

Els Cleveland Cavaliers, de LeBron James, s'han convertit en el tercer equip que obté el bitllet per a les eliminatòries i ho han celebrat fent una exhibició a Milwaukee (90-108), amb 28 punts de LeBron.

D'altra banda, els Oklahoma City Thunder s'han sobreposat a les absències de Kevin Durant i Serge Ibaka i han superat els Miami Heat (93-75) amb una altra gran actuació de Russell Westbrook, que ha firmat el seu desè triple doble de la temporada (12 punts, 10 rebots i 10 assistències). Per valorar la gesta del dorsal 0 dels Thunder, cal afegir-hi que, entre tota la resta de jugadors de l'NBA, aquesta temporada han obtingut 9 triples dobles. Westbrook s'ha vist ben acompanyat aquesta vegada per Enes Kanter, que ha obtingut  27 punts i 12 rebots.

El pivot turc ha fet una de les seves millors actuacions a l'NBA, igual que l'italià Danilo Gallinari, que ha anotat 40 punts per als Denver Nuggets en la victòria a la pista d'Orlando Magic (100-119). Això sí, els de Colorado ja saben que no podran disputar els "play-offs". Una cosa similar ha passat amb Jeremy Lin, que ha anotat 28 punts per als Lakers un dia després que s'anunciés la retirada del seu company, Steve Nash, i quan els californians ja no tenen res a fer.

Ricky Rubio, encara amb problemes de turmell, segons la web oficial dels Minnesota Timberwolves, s'ha quedat un dia més sense jugar en la derrota del seu equip davant els Charlotte Hornets (98-109), que ocupen provisionalment la disputadíssima vuitena plaça a la Conferència Est.    

Resultats de la jornada:  

Milwaukee Bucks-Cleveland Cavaliers     90-108

Oklahoma City Thunder-Miami Heat               93-75

Atlanta Hawks-San Antonio Spurs       95-114

Los Angeles Clippers-New Orleans Pelicans    107-100

Toronto Raptors-New York Knicks          106-89

Sacramento Kings- Washington Wizards       109-86

Orlando Magic-Denver Nuggets          100-119

Minnesota Timberwolves-Charlotte Hornets       98-109

Phoenix Suns-Dallas Mavericks         98-92

Los Angeles Lakers-Philadelphia Sixers      101-87

Boston Celtics-Detroit Pistons      97-105

Anar al contingut