Russell Westbrook supera la defensa de Jordan Clarkson, dels Lakers (Reuters)
Russell Westbrook supera la defensa de Jordan Clarkson, dels Lakers (Reuters)
NBA

Russell Westbrook obre la Lliga Regular amb registres estadístics que cap altre jugador havia assolit abans a l'NBA

El base dels Oklahoma City Thunder suma 2 triples dobles en 3 partits, i ha sumat unes xifres en punts, rebots i assistències històriques a l'NBA

Actualitzat

Russell Westbrook, després de la marxa de Kevin Durant als Golden State Warriors, ha agafat les regnes, i de quina manera, dels Oklahoma City Thunder. El base vol demostrar que ell sol és capaç de conduir la franquícia fins als "play-offs sense necessitat de l'aler, amb qui no mantenia una bona relació personal, cosa que s'ha fet pública arran de la seva sortida de l'equip).

Westbrook va obrir la Lliga Regular amb 32 punts, 12 rebots i 9 assistències contra els Sixers de Filadèlfia, per aconseguir 51 punts (màxima anotació de qualsevol jugador des que va començar la competició), 13 rebots i 10 assistències davant dels Phoenix Suns i 33 punts, 12 rebots i 16 assistències davant dels Los Angeles Lakers.

En les tres victòries de l'equip d'Oklahoma City, el seu ara jugador franquícia suma un total de 116 punts, 37 rebots i 35 assistències. Cap altre jugador a la història de la Lliga professional havia sumat més de 100 punts, 30 rebots i 30 assistències en els seus 3 primers partits de la temporada.

El base dels Thunder, a més, ha sumat dos triples dobles (arribar als dobles dígits en tres categories estadístiques) en només tres partits. Westbrook ha liderat l'NBA en aquest apartat les dues últimes temporades, amb 11 la 2014-15 i 18 la 2015-16. Si manté el ritme d'aquest començament de lliga, pot fer miques els seus registres previs.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut