Gerónimo Rulli, davant Neymar, en el partit de la temporada passada a Anoeta (Reuters)
Gerónimo Rulli, davant Neymar, en el partit de la temporada passada a Anoeta (Reuters)
Barça

Rulli: "El Barça està lluitant amb nosaltres per les primeres posicions i esperem guanyar-los"

El porter argentí de la Reial Societat ha expressat el desig dels donostiarres de tornar a guanyar el Barça i situar-se a només un punt dels blaugranes en la classificació

Ramon AngladaActualitzat

El porter de la Reial Societat Gerónimo Rulli ha parlat aquest dimecres en roda de premsa del partit que enfrontarà diumenge el seu equip i el Barça a Anoeta. Els blaugrana no guanyen a Sant Sebastià des de la temporada 2006-07, amb Frank Rijkaard a la banqueta. Respecte a aquesta dada, Rulli ha manifestat el desig de tornar-los a guanyar, ja que, si ho fan, se situaran a només un punt dels blaugrana en la classificació. "Després de quatre victòries seguides, els partits s'afronten d'una altra forma", ha afegit.

Per al porter argentí, el Barça és un rival directe, com bé ha assegurat que "ells estan lluitant amb nosaltres per les primeres posicions i volem guanyar-los amb el suport de la nostra afició". El bon moment de joc i resultats dels donostiarres "era qüestió de temps", segons Rulli, ja que ha considerat el projecte molt ambiciós. Per aquest motiu, ell i altres jugadors van renovar a principi de temporada amb la Reial Societat.

Anar al contingut