NBA

Rudy Fernández i els germans Gasol volen ser protagonistes en l'All-Star de Phoenix

Aquest serà el cap de setmana de les estrelles de l'NBA, i tindrà més participació catalana que mai. L'espectacle comença divendres, amb el partit entre els "rookies" i els jugadors de segon any, amb la participació de Marc Gasol i Rudy Fernández. El mallorquí participarà dissabte en el concurs d'esmaixades, i la traca final serà diumenge, amb la presència de Pau Gasol en el partit estel·lar de l'All-Stars.

Actualitzat
A Portland ja coneixen Rudy, però aquest cap de setmana el seu nom ressonarà arreu dels Estats Units. Divendres, per començar, amb el partit dels "rookies" contra els jugadors de segon any. La qualitat de l'última fornada fa pensar en un partit molt disputat. Allà hi serà també Marc Gasol. El pivot de Sant Boi, vuitè en anotació i quart en rebots entre els debutants, seguirà els passos del seu germà, present ja en aquest partit en dues ocasions, i de Joan Carles Navarro, el representant català la temporada passada. Al costat, Rudy i Marc hi tindran un company cadascun: Greg Oden i OJ Mayo.

L'aler dels Blazers haurà de reservar forces per dissabte, quan es convertirà en el primer estranger que participa en el concurs d'esmaixades. En la Lliga regular ja ha acreditat la fama de saltimbanqui que coneixien tan bé a Badalona. El seu gran rival serà Dwight Howard, a qui Rudy li va clavar una esmaixada en la final dels Jocs Olímpics. El pivot dels Orlando Magic va guanyar ara fa un any amb esmaixades vestit de Superman. També hi participaran JR Smith i el petit Nate Robinson, dels Knicks. El guanyador es decidirà per votació popular per telèfon mòbil i a través del lloc web de l'NBA.

El plat fort arribarà diumenge, amb el partit de les estrelles. LeBron James i Kobe Bryant lideraran l'Est i l'Oest a Phoenix. LeBron va ser MVP el 2006 i el 2008, i Bryant el 2007. Enmig d'aquesta batalla, per segon cop hi serà Pau Gasol. El català torna a l'All-Star, ara amb els Lakers, amb l'objectiu d'anotar algun punt, cosa que no va poder fer el 2006.
Anar al contingut