NBA

Rudy Fernández demana als Blazers que el deixin tornar a Europa

Rudy Fernández diu que vol deixar els Portland Trail Blazers i tornar a casa. Els agents del jugador ja treballen per rescindir el contracte de l'escorta amb la franquícia d'Oregon, on ha jugat les últimes dues temporades. En el dia de presentació als mitjans de comunicació, l'anomenat "media day", Rudy ha deixat clares les seves intencions: "no em trobo bé a l'NBA i prefereixo l'estil europeu". El Regal Barça és l'equip que té més opcions de fitxar Rudy si torna a Europa, però el Reial Madrid o el Panathinaikos també estarien interessats en els seus serveis.

Actualitzat
"Sóc un professional i per això estic avui a Portland. Vull demostrar respecte a la franquícia dels Blazers, a la ciutat de Portland i als aficionats de l'equip. Vull anar dia a dia amb els objectius d'aquest any. Però al meu cor el meu desig és tornar a casa, estar a prop de la meva família, dels meus pares i dels meus amics", ha explicat.

No obstant això, just després el jugador balear, que fa dues temporades que és als Trail Blazers, s'ha disculpat en certa manera per les seves paraules i ha demanat comprensió. "Espero i confio que tots els fans de Portland em puguin entendre. Si en algun moment he estat una mica incorrecte demano disculpes. Nate McMillan és un bon entrenador i he après moltes coses d'ell però el meu estil de joc s'adapta més a Europa que al sistema de l'NBA i per això prefereixo tornar a casa", ha assegurat.

Rudy Fernández, fins i tot, ha tancat la porta a la possibilitat de marxar a una altra franquícia. "Ara mateix no vull pensar a jugar en un altre equip de l'NBA perquè els meus són els Blazers", ha apuntat l'internacional espanyol, el nom del qual ha sonat molt aquest estiu passat sobre un hipotètic fitxatge pel Barça o el Reial Madrid, però finalment les negociacions no van fructificar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut