Rubi en la roda de premsa posterior al partit contra el Llevant
Espanyol

Rubi: "Només portem quatre jornades, ara ens hem de centrar en el joc de l'equip"

Tot i que l'Espanyol està situat a la part alta de la classificació, el tècnic perico considera que no és moment de fixar-se en aquestes coses

Actualitzat

L'Espanyol ha guanyat a casa contra el Llevant amb un gol de Sergio García. Un nou triomf del conjunt blanc-i-blau, que està molt il·lusionat amb aquesta temporada i amb moltes ganes de seguir col·leccionant victòries, això sí, amb prudència:

"Per una banda estic molt content però continuo pensant que podríem tenir algun punt més."

Un Espanyol que s'ha situat a la part alta de la classificació, però segons Rubi hi ha altres coses més importants:

"El tema de la classificació el deixaria de costat perquè només portem quatre jornades i ara em centraria en el joc de l'equip." (...)  "És massa d'hora però crec que l'Espanyol pot estar lluitant per unes posicions maques."

Sobre l'onze d'avui contra el Llevant, que és la tercera vegada que el tècnic repeteix, assegura somrient: 

"Crec que és la primera vegada en la meva vida que repeteixo tres vegades el mateix onze. El més fàcil era canviar però he pensat que repetint-lo ens podria anar bé... i així ha estat."

El seu proper partit, al Bernabéu:

"És important anar confiats però no gaire" (...) "És un partit que lluitarem al màxim perquè és un rival amb què no et pots adormir."

Sergio ha marcat l'únic gol del partit, què en pensa el tècnic? 

"Sergio està treballant al màxim i amb una mica de sort podria haver fet tres gols i crec que encara pot estar molt millor."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut