Semedo
Rubén Semedo, en una imatge d'arxiu
Futbol

Rubén Semedo surt en llibertat condicional després de pagar una fiança de 30.000 euros

El defensa portuguès del Via-real ha estat 141 dies a la presó de Picassent imputat per delictes d'homicidi en grau de temptativa, lesions, detenció il·legal, amenaces, tinença il·lícita d'armes i robatori amb violència

Actualitzat

El defensa portuguès del Vila-real Rubén Semedo ha abandonat aquest divendres el centre penitenciari de Picassent en haver-li estat concedida la llibertat condicional després de pagar una fiança de 30.000 euros.
   
Semedo, que ha sortit de la presó cap a les set de la tarda, es trobava en presó preventiva des del passat dia 22 d'abril, després de ser imputat per delictes d'homicidi en grau de temptativa, lesions, detenció il·legal, amenaces, tinença il·lícita d'armes i robatori amb violència i ha estat 141 dies a la presó. 
   
El defensa portuguès estava suspès de sou i feina pel Vila-real mentre estigués a la presó en no poder complir les seves obligacions contractuals i ara s'haurà d'estudiar la nova situació del futbolista. De moment, el conjunt groguet ha anunciat en un comunicat que el jugador té uns dies de permíes per estar amb la seva família a l'espera de trobar el millor destí possible per al futbolista de cara a la temporada que ve.
   
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut