Espanyol

Rubén Duarte supera l'ensurt al genoll i torna a l'activitat amb l'Espanyol per preparar el derbi

El defensa s'havia perdut l'última sessió però ha tornat ha completar una sessió sense problemes amb el primer equip

Actualitzat

La presència de Rubén Duarte ha estat la notícia positiva en l'entrenament del RCD Espanyol aquest divendres. El defensa no es va exercitar dijous a causa d'unes molèsties al genoll dret i havia causat preocupació, però, després d'haver tornat al grup i d'haver completat la sessió sense problemes, el club espera que entri a la llista de convocats amb vistes al derbi davant el FC Barcelona, diumenge al Camp Nou.

En el mateix entrenament ha participat el juvenil Lluís López, que ja havia fet la pretemporada amb el primer equip. López és un fix en els plans de de Lluís Planagumà a l'Espanyol B i ja ha jugat la Copa de Campions.

Pel que fa a les baixes, Constantin Galca no pot comptar amb Álvaro González i Óscar Duarte, tots dos per sanció, ni amb Abraham González i Anaitz Arbilla, lesionats.

Caicedo: "Sabem que podem fer una cosa històrica"

El davanter de l'Espanyol Felipe Caicedo ha explicat al final de l'entrenament que tant ell com els seus companys saben que poden fer "una cosa històrica" ​​en el derbi. L'equatorià ha insistit que el vestidor és conscient "del que significa el partit". "El Barcelona no passa pel millor moment, però en el tram final estan sent molt efectius de cara a gol. Hem d'imposar el nostre futbol perquè ells ho tinguin difícil", ha dit.

Caicedo ha apuntat que el Barça "parteix com a favorit" en jugar com a local i lluitar pel títol de Lliga. "Nosaltres tenim objectius totalment oposats, però amb les ganes d'acabar bé una temporada irregular i donar una alegria a la nostra afició. No tenim comptes pendents amb ells", ha afegit l'internacional.

D'altra banda, ha subratllat que la intenció de l'Espanyol és la de "sentenciar la permanència", no fastiguejar l'etern rival. "Si es això es dóna, pot significar prendre'ls la Lliga, però pensem en nosaltres mateixos. Si puntuem no sé si la perdran segur, tot i que sí tindran menys opcions", ha comentat.

A nivell personal, l'atacant ha confessat que li agradaria repetir el paper de Raúl Tamudo, que fa nou temporades sí va fer perdre una Lliga als culers. Preguntat per l'anomenat "tamudazo", Caicedo ha afirmat que "caicedazo" "sona bé". "Sóc davanter i m'agradaria marcar. Seria ideal i bonic poder fer-ho per ajudar l'equip."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut