Actualitat grana

Rubén Castro serà presentat avui i reforçarà el Nàstic fins a final de temporada

El davanter canari Rubén Castro va passar ahir satisfactòriament el reconeixement mèdic amb el Nàstic i avui serà presentat com a reforç per a l'equip tarragoní fins a final de temporada. Castro arriba a l'equip grana com a cedit per part del Deportivo, propietari dels seus drets, que ha donat aquest cap de setmana el vistiplau a l'operació. També hi ha estat d'acord el Racing de Santander, club on en principi estava cedit el jugador, però sense oportunitats de jugar.

Actualitzat

El Nàstic va tornar ahir als entrenaments amb una suau sessió d'entrenament. L'equip té avui una jornada de descans. A partir de demà, començarà a preparar la visita del Mallorca al Nou Estadi.

La derrota a La Romareda ha deixat tocats els jugadors del Nàstic, que encara no s'expliquen com tenint tantes oportunitats es van quedar amb el marcador a zero. La plantilla grana va començar a passar pàgina, amb una suau sessió de recuperació per als titulars, i amb un entrenament més intens per a la resta, en què no podien faltar les rematades a porteria.

El Nàstic acumula 264 minuts sense marcar. Amb el calendari a la mà, el vestidor ja comença a fer càlculs. Abans de Nadal es vol sumar un mínim de 10 punts per no perdre de vista la permanència.

Anar al contingut