Rubén Alcaraz, durant la seva presentació oficial a Montilivi (@GironaFC)
Futbol

Rubén Alcaraz: "El Girona és el club idoni per progressar com a jugador"

El migcampista barceloní, que ha firmat un contracte per dues temporades, arriba al conjunt gironí procedent de l'Hospitalet

Actualitzat

Rubén Alcaraz ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del Girona FC. En la roda de premsa, acompanyat pel president Patxi Otamendi i el director esportiu Quique Cárcel, el migcampista barceloní ha volgut donar les gràcies al Girona "per la seva confiança".

"M'han parlat molt bé de l'equip i de la ciutat i ha estat molt fàcil decidir-me. Crec que és el club idoni per progressar com jugador", ha explicat. El nou futbolista blanc-i-vermell, primer fitxatge de cara a la temporada que ve, també ha assegurat que "tinc molta il·lusió i intentaré aportar tot el que em demani l'entrenador. Sé que vinc a un club important de la Segona A en el que, ara com ara, l'objectiu és clar: salvar la categoria".

Rubén Alcaraz, que signa per dues temporades, és un migcampista nascut a Barcelona l'1 de maig de 1991, que, entre altres característiques, destaca per la seva fortalesa física, capacitat golejadora i per un gran colpeig de pilota. La temporada passada va marcar 10 gols en Lliga i 3 en Copa del Rei.  

Alcaraz es va formar al futbol base de Barça, Espanyol i Damm. Posteriorment va passar a les files de l'Horta, per incorporar-se després a la Gramenet, al Prat i finalment a l'Hospitalet, d'on ha arribat al Girona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut