Barça

Roura: "La millor manera d'encarar el partit contra el Milan és haver guanyat l'últim."

El segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha assegurat que la millor manera "d'afrontar un partit és haver guanyat l'anterior", tal com va fer el seu equip dissabte davant el Deportivo (2-0) abans de la transcendental tornada de vuitens de final de Lliga de Campions amb el Milan.

Actualitzat
El segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha assegurat que la millor manera "d'afrontar un partit és haver guanyat l'anterior", tal com ha fet el seu equip aquest dissabte davant del Deportivo (2-0) abans de la transcendental tornada de vuitens de final de Lliga de Campions amb el Milan.
 
"Cada competició és diferent i dimarts serà una altra història. Però haver guanyat sense patiments i tenir intensitat i presència en l'àrea són coses bones," ha dit.
 
Roura considera que el seu equip ha jugat "francament bé" a la primera part. "Però havíem d'estar més encertats de cara a la porteria, perquè amb 1-0 tens la sensació que en qualsevol jugada desafortunada et poden empatar."
 
El tècnic ha descrit com a "important" el fet d'haver trencat la ratxa negativa de tretze jornades seguides rebent gols. "És indubtable que, pensant en dimarts, això beneficia l'equip".
 
"Tenim les coses clares sobre com cal afrontar el partit i tenim força clar com jugarà el Milan i com ho hem de fer nosaltres. Tampoc hi ha problemes en l'estat anímic; tots els jugadors estan molt mentalitzats," ha dit.
 
Per acabar, ha destacat la figura d'Alexis "per la seva feina defensiva, les desmarcades i el gol," i no va revelar si Xavi Hernández estarà disponible per al Milan, perquè tot depèn encara de com evolucioni.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut