Futbol

Roura: "Ens enfrontarem els dos millors equips d'Europa en els últims anys"

Jordi Roura ha comparegut a la roda de premsa prèvia al partit amb el Saragossa i ha parlat del pròxim rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions, el Bayern. El tècnic blaugrana ha destacat la dificultat que suposa l'enfrontament amb l'equip alemany, i ha afegit que es trobaran al terreny de joc "els dos millors equips d'Europa".

Actualitzat
Jordi Roura ha comparegut a la roda de premsa prèvia al partit amb el Saragossa i ha parlat del pròxim rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions, el Bayern. El tècnic blaugrana ha destacat la dificultat que suposa l'enfrontament amb l'equip alemany, tot destacant que es trobaran al terreny de joc "els dos millors equips d'Europa".

A part de Zubizarreta, cap altre membre del Barça no havia fet declaracions sobre el sorteig de la Champions que es va celebrar aquest divendres i del qual en va sortir el pròxim rival a les semifinals. Roura, que avui compareixia per parlar del pròxim partit de Lliga, ha respost les preguntes sobre el Bayern. Tot i que encara queda una setmana i mitja per enfrontar-se al Bayern, Roura ha parlat de les baixes comentant que esperen "recuperar gent en aquests dies" a més de "recuperar el to i afrontar l'eliminatòria amb totes les garanties". En aquest sentit, l'ajudant de Tito Vilanova ha admès que "potser el Bayern és el favorit" per disputar la final, ja que "és un equip fortíssim, que ha solventat les seves eliminatòries amb la Juve i l'Arsenal amb molta solvència". El tècnic de Llagostera ha afegit que "serà una eliminatòria molt dura que crec que es resoldrà en l'últim partit i per petits detalls".

Per l'anada, els blaugranes esperen comptar amb Messi, que s'està recuperant de la lesió al bíceps femoral de la cama dreta. "Afortunadament la seva lesió no ha empitjorat des del dimecres. Continua el seu procés de recuperació i confiem que d'aquí al 23 pugui arribar amb plenes facultats", ha comentat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut