Motociclisme

Rossi ho té tot a favor per guanyar el Mundial de Moto GP en aconseguir la "pole" a Sepang

Valentino Rossi veu com se li acosta cada vegada més el seu novè títol mundial. L'italià ha aconseguit aquest dissabte la "pole position" en els entrenaments oficials del Gran Premi de Malàisia. Si diumenge Il Dottore queda com a mínim quart, serà el nou campió del món en Moto GP. S'ha de remarcar que ha estat la "pole" número 58 per a Rossi, que iguala així el rècord del mític Mick Doohan. Per darrere de Rossi ha quedat el seu company d'equip i principal perseguidor, Jorge Lorenzo, i tercer ha estat Dani Pedrosa. Toni Elias ha acabat sisè i Aleix Espargaró, tretzè.

Actualitzat
Marc Márquez, "pole" a 125 cc

El joveníssim Marc Márquez sortirà diumenge des de la primera posició en la cursa de 125 cc de Sepang. El pilot català, de 16 anys, ha aconseguit la seva segona "pole" de la temporada per davant del recent campió del món, Julián Simón, i el britànic Bradley Smith. Pol Espargaró sortirà onzè.

Aoyama, a un pas del títol


Al quart de litre, el títol de campió del Mundial també és a un pas de decidir-se, i el gran favorit és Hiroshi Aoyama. El líder del campionat ha fet la "pole" a Sepang per davant dels seus màxims rivals, Marco Simoncelli i Álvaro Bautista, segon i tercer, respectivament. Aoyama es podria proclamar campió del món aquest diumenge si guanya a Sepang i Simoncelli no superés la cinquena posició. També ho farà si és segon, l'italià acaba per darrere de la desena plaça i Bautista no guanya la cursa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut