Ross Brown deixa l'escuderia Mercedes. (Foto: REUTERS)
Fórmula 1

Ross Brawn deixarà Mercedes el 31 de desembre perque no pot seguir sent el màxim responsable

Mercedes AMG Petronas, l'equip de Fórmula 1, ha anunciat avui, dijous, en un comunicat oficial, que Ross Brawn deixarà el seu lloc com a director de l'escuderia a finals del 2013. Brawn havia afirmat que només es quedaria a Mercedes si ell seguia sent-ne el màxim responsable, fet que l'escuderia li ha negat.

Actualitzat

MERCEDES AMG PETRONAS, equip de Fórmula 1, ha anunciat avui dijous en un comunicat oficial que Ross Brawn deixarà el seu lloc com a director de l'escuderia el 31 de desembre del 2013. Després d'un llarg període de debat, Ross ha decidit lliurar el lideratge de l'equip als Directors Executius Toto Wolff i Paddy Lowe, que serà l'encarregat de la part tècnica.

Brawn va deixar clar el mes passat que només es quedaria a Mercedes si ell seguia sent el màxim responsable. Tot i això, Mercedes l'hi va negar perque, segons l'equip, actualment un únic director d'equip amb una càrrega total de tots els aspectes de la F1 és un concepte molt antiquat a causa de la naturalesa cada vegada més complexa d'aquest esport.

Ross Brawn és un dels directius amb major trajectòria de la Fórmula 1. La seva etapa com a director comença l'any 1997 amb Ferrari, aconseguint cinc mundials consecutius amb Michael Schumacher i sis títols consecutius com a constructors des de 1999. Després de comprar l'equip d'Honda per convertir-lo en Brawn GP,  va guanyar el campionat de constructors i el de pilots amb Jenson Button l'any 2009. El director de Mercedes encara no ha anunciat cap pla de futur, i es creu que es prendrà un temps de descans per tal de meditar quin serà el seu futur més pròxim. El seu nom ha estat lligat a l'equip McLaren-Honda del 2015 també amb la possible arribada de Fernando Alonso.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut