Barça

Rosell va firmar la creació d'un Consell de grups d'animació, inclosos els Boixos Nois, amb entitat jurídica pròpia

Catalunya Ràdio ha tingut accés al document que el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va firmar amb els grups d'animació, inclosos els Boixos Nois, el 16 de maig del 2010. El document, de sis pàgines, estableix la filosofia de la grada d'animació, la seva articulació interna, les seves fonts de finançament i la seva relació amb el club. També hi ha un apartat destacat per al rebuig de la violència a l'estadi.

Sandro Rosell, en una imatge d'arxiu

Catalunya Ràdio ha tingut accés al document que el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va firmar amb els grups d'animació, inclosos els Boixos Nois, el 16 de maig del 2010. El document, de sis pàgines, estableix la filosofia de la grada d'animació, la seva articulació interna, les seves fonts de finançament i la seva relació amb el club.

El pacte preelectoral, que la candidatura de Rosell va negar durant l'última campanya electoral, establia les bases i la filosofia de la grada d'animació, amb un punt destacat: el rebuig a la violència. De fet, un apartat important del document està dedicat a aquest aspecte. A més, es parla de la cerca de fonts de finançament extern del Consell, que també disposaria d'una aportació econòmica directa per part del club. L'acord, tancat amb 10 grups d'animació, també inclou els Boixos Nois. Part del document el podeu trobar al Twitter @clubmitjanit de Catalunya Ràdio.

Els últims incidents al Camp Nou han fet que el club reforci les mesures de seguretat a l'estadi i que ja seran visibles aquest dissabte al partit contra el Deportivo de la Corunya. Des del club, es demana comprensió. Paral·lelament, els grups d'animació han decidit fer vaga fins al final de temporada. Als partits de Lliga, ja no hi haurà banderes, pancartes ni càntics per part seva. La mesura no afectarà el partit de Champions contra el Mílan.